el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

 • Portada11
 • Portada12
 • Portada4
 • Portada15
 • Portada14
 • Portada8
 • Portada7
 • Portada5
 • Portada16
 • Portada6
 • Portada3
 • Portada1
 • Portada10
 • Portada9
 • Portada2
 • Portada13

PRODUCCIONS

Es necessari ser originals, sorprenents i innovadors per que la gent ens miri i s'en-recordi.
Es necessari produir un gran impacte per que els nostres clients parlin de nosaltres.
Es imprescindible posicionar la marca en el nivell més alt. 
Les nostres produccions poden anar dirigides als diferents nivells de l'escala comercial i social.
Es pot realitzar una acció dirigida directament al nostre consumidor o al consumidor potencial. 
Podem sorprendre a la pròpia força de vendes ajudant-los a conèixer encara més els nous productes, les noves marques.
Es pot sorprendre a tota la plantilla d'una gran empresa en el seu aniversari o en la Jornada de Portes Obertes o bé en la celebració del seu dinar o sopar de Nadal.
Aprofitant tots els recursos que tenim a l'abast, dissenyem i realitzem accions teatrals a mida. Accions ben diferents en el contingut i la forma com ben diferents son els clients que les necessiten. Per la realització d'aquestes accions s'utilitzen tot tipus de tècniques i disciplines artístiques que van des del teatre, passant pel circ, la dansa, la música, la màgia, els elements visuals, els efectes especials...

El éxito. Monty Python

elexito_monty_phyton6
elexito_monty_phyton2
elexito_monty_phyton1
elexito_monty_phyton4
elexito_monty_phyton5
elexito_monty_phyton8
elexito_monty_phyton3
elexito_monty_phyton7

Encàrrec de l'agència Wow! per BP en la seva reunió anual d'accionistes celebrada a l'Auditori de Barcelona.
Es tracte d'una peça teatral curta on quatre personatges caracteritzats d'aristòcrates parlen de l'èxit, del seu particular èxit. Parlen de com ells han arribat a aconseguir l'èxit i les penúries que han hagut de passar, òbviament cadascun la diu més grossa que l'altre i així successivament. Una peça on l'humor anglès, intel·ligent i irònic a l'hora, es fa ben notable.              

Rodatge pel·lícula

rodatge-pelicula-5
rodatge-pelicula-2
rodatge-pelicula-8
rodatge-pelicula-4
rodatge-pelicula-3
rodatge-pelicula-1
rodatge-pelicula-6
rodatge-pelicula-7

Es tracta de reproduir fidelment el rodatge d'una pel·lícula amb tot el que això comporta: equipament tècnic, muntatge, assajos, extres, proves... Com a tot bon rodatge, ens trobarem amb els caràcters I personatges típics d´aquest mon. Des de les manies del director, passant per la meticulositat obsesiva del director de fotografia, els dubtes existencials dels protagonistes, els problemes per fer quadrar els números del productor, l´energia desmesurada de l´ajudant de direcció i la vida frenética que duen tots aquells que treballen en el mon del cinema . De fet , totes les relacions que es crearan entre els personatges seran, juntament amb el desenvolupament del guió, els dos motors que hauran de provocar la curiositat de les persones que vegin el rodatge des de fora.

L'equip durà la mateixa vida que portaria si realment estés realitzant una producció cinematogràfica: horaris per menjar , descansos on els actors (amb el mateix vestuari del rodatge) aprofitaran per anar de compres, reivindicacions sindicals, relacions extra-matrimonials; en definitiva 'la vida misma...'

En certes escenes caldrà la presencia d´ extres per poder dur a terme l'acció, extres que es contractaran entre el públic assistent. Aquests extres tindran l'honor de poder treballar amb el gran director Olivier Beaumont. Les escenes es rodaran en tomes d'exterior i d'interior.

L´últim dia de rodatge es rodarà l´escena principal de la pel·lícula. Es el moment adecuat per realitzar els actes de comunicació de la marca i les celebracións necessàries aprofitant la presència dels extres. Es pot acabar el rodatge amb una gran xocolatada per a tots els assistents.

SINOPSI DE LA PEL·LÍCULA "UN TRABAJO PARA MAX"

Una coneguda banda de comerciants il·legals, dirigida per Morticia Laville roba una quantitat important d´urani enriquit en una planta de residus radioactius de Slava, a la zona dels Balcans. Aquesta banda pretén portar el material furtat fins els E.E.U.U. per amenaçar al govern d´aquest país i posar en perill la seguretat i l´ordre mundial. Per impedir que això arribi a succeir, els serveis secrets europeus han posat en funcionament un ampli dispositiu per interceptar-los. Després de moltes hores de reunions, arriben a la conclusió que el lloc idoni per atrapar-los és l´aeroport del Prat, on els traficants estan obligats a fer enllaç de vol. Però quan sembla que estan a punt de detenir-los, aquests aconsegueixen escapar.

Els integrants del "comando", originaris de la regió dels Balcans, no coneixen en absolut el lloc on han anat a parar (el Prat) és per això que en la seva fugida arriben, per atzar, a l'Hospitalet on, altre cop per coses del destí, s´espatlla el cotxe que condueixen just enfront del centre comercial "MAX CENTER". Perseguits per la policia decideixen entrar al centre per intentar forçar una negociació amb les forces de seguretat.

La "banda" amenaçarà a les forces de l´ordre dient que obrirà la maleta amb material altament radioactiu si no se'ls proporciona una sortida ràpida i directa del país cap a un paradís fiscal.

És en aquest moment de l´acció quan les forces de seguretat decideixen sol·licitar els serveis de Max, el super-agent europeu. És evident que donada la magnitud del cas, ens trobem davant d'"Un trabajo para Max".

Max farà servir mil trucs i artilugis fins aconseguir desarticular la "banda" i recuperar la suposada maleta radioactiva. Però la seva sorpresa serà trobar-se amb la seva enemiga aferrima darrera la banda de traficants, Morticia Laville. Per sort en Max tindrà la ajuda d ´una persona anònima que fortuïtament tindrà en les seves mans la solució d´aquesta delicada situació. Quan sembla que en Max té tots els asos en les seves mans per acabar amb Morticia, la fortuna farà que ella pugui escapar , deixant oberta aquesta pugna entre el super – agent i la malvadissima Morticia.

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL DE GRAN FORMAT.
ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER.

UBICACIÓ:
Centres Comercials – Festivals – Festes Majors.
PERSONATGES:
Director
Operador càmara
Aj. Direcció
Tècnic il·luminació
Tècnic só
Maquilladora/vestuari
Productor
1 ajudant de producció
4 Actors
1 Actriu
1 Actor especialista.

ACTORS:
15

NECESSITATS:
Espai gran per a camerins amb serveis i aigua corrent. Disponibilitat d'espai obert per a colocar-hi els diferents vehicles necessàris per el rodatge, motorhome-camerino, camió material il.luminació, furgoneta vestuari, furgoneta decoració.

Performance aèria

performance_aeria1
performance_aeria3
performance_aeria2

CARACTERÍSTIQUES:
Espectacle de gran format. Espectacle/performance aèria

UBICACIÓ:
Sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius.

SINOPSI:
Juntament amb els convidats al sopar i formant part del grup accedeixen a la sala 4 actors, (acròbates-trapezistes), vestits del mateix estil que els convidats, vestit fosc els homes i jaqueta pantaló les dones. Els actors porten amagat a sota del vestuari uns arnesos de seguretat. El personatge que interpreten aquests actors son "empresaris".
Un cop situats a diferents punts de la sala pre-definits estratègicament, començarà a baixar un cable d'acer amb un sistema de bloqueig. Un cop el cable arriba a l'alçada de la cintura dels actors, aquests s'enganxen i comença la elevació molt lentament fins un punt determinat del sostre. En aquest punt hi han instal·lats 4 trapezis i quatre elàstics que serviran per realitzar les acrobàcies, els actors canvien el punt d'anclatge, del cable d'acer a la corda elàstica i s'instal·len damunt dels trapezis. Just en aquest moment, i mitjançant un mecanisme electrònic comença a inflar-se un globus terraqui, (la bola del mon), decorada/pintada físicament, (continents, mar i pols, amb colors marró, verd, blau i blanc). Els actors es sorprenen de la figura que a poc a poc es va inflant i adopten una actitud de sorpresa i emoció. Quan descobrim la bola del món totalment inflada, ( la bola fa uns 3 metres de diàmetre), els actors comencen a realitzar una sèrie d'exercicis acrobàtics aeris, en els que es relacionen entre ells i al voltant de la bola del món, els "empresaris" busquen el seu lloc en el planeta. La imatge des del terra es veritablement espectacular i sorprenent, (òbviament tota l'acció va reforçada amb efectes de llum i canons de seguiment). La bola del món es desplaça verticalment en funció del joc acrobàtic.
Un cop acabada l'acció aèria de forma gradual comencen a baixar els actors, (utilitzant el cable d'acer) i la bola del món, un cop a terra els actors agafen la bola i la desplacen, creuant l'espai, fins a l'escenari i la col·loquen en un punt predeterminat. Els actors es queden mirant a la platea, (convidats), saluden i s'acomiaden.
Tota l'acció aèria està acompanyada d'una banda sonora apropiada per l'ocasió.

PERSONAL:
4 trapezistes acròbates.
2 tècnics de muntatge.
1 ajudant de producció.

Percussió bidons

percurssio_bidons2
percurssio_bidons4
percurssio_bidons
percurssio_bidons3
percurssio_bidons5
percurssio_bidons6

CARACTERÍSTIQUES:
Acció de gran format.

UBICACIÓ:
Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius.

SINOPSI:
Acció de gran impacte musical i visual. Una imatge poc freqüent on els musics percussionistes interpreten una serie de temes de percussió adaptats per l'ocasió i utilitzant com a instruments bidons metàl.lics industrials. Els músics aprofiten al màxim l'objecte instrument i realitzen en ell tota una sèrie de moviments acrobàtics acompanyats com no del só d'una percussió amb un to força diferenciat. La imatge d'aquesta acció ens recorda al moviment que es genera en la producció industrial de qualsevol tipus de material.

PERSONAL:
7 músics percussionistes
1 tècnic de muntatge.
1 ajudant de producció.

Coreografies verticals

coreografies_verticals3
coreografies_verticals4
coreografies_verticals2

CARACTERÍSTIQUES:
Espectacle de gran format.

UBICACIÓ:
Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius.

SINOPSI:
Es tracte d'un espectacle aeri en el que els actors acròbates caminen, ballen, passegen, pugen i baixen per les parets dels edificis, així realitzen les seves coreografies de dansa vertical i acrobàcies. Totes les accions aèries estan acompanyades d'una banda sonora apropiada per l'ocasió.

PERSONATGES:
4 trapezistes acròbates.
2 tècnics de muntatge.
1 ajudant de producció.

Prev Next

TEATRE D'ANIMACIÓ

Pregó

Pregó

Els de Can Ases, són una nissaga un tant singular. La família amb una àmplia tradició en els pregons de Festa Major (porten tota la vida fent-lo) encara desenvolupen una...

Llegir-ne més...

MÀGIA

RAPHAEL CAPRI

RAPHAEL CAPRI

  El Màgic Raphael es un Mag jove amb una llarga experiència professional. La seva practica combina humor, simpatía i bona màgia, ingredients que trobem en els seus espectacles, tant d'escenari...

Llegir-ne més...

MUSICA

SAMBA DO PARAKATÁ

SAMBA DO PARAKATÁ

  Samba do Parakatá es una formació de percussió brasilera acompanyada de tres ballarines mulates amb el vestuari ple de plumes i lluentons típic del Carnaval del Brasil. Els seus ritmes potents...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Família marítima

CARACTERÍSTIQUES: Acció teatral d'interior / Espectacle d'animació teatral al carrer. UBICACIÓ: Inauguracions, Campanyes Centres Comercials, Jornades de Portes Obertes, Festes Majors, Fires. ...

Llegir-ne més...

PRODUCCIONS

Percussió bidons

CARACTERÍSTIQUES: Acció de gran format. UBICACIÓ: Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius. SINOPSI: Acció de...

Llegir-ne més...

PERFORMANCE / TEATRE DE CARRER

ZIGURAT TEATRE

Companyia de Teatre de Carrer creada per Produccions El Gran Mogol, especialitzada en produïr espectacles per a realitzar en events de gran format, fires, festivals, festes majors, promocions comercials, inauguracions...

Llegir-ne més...

MUSICA

ORQUESTRINA DEL CAFE

 La Orquestrina del Café es una d'aquelles formacions que mai no pot faltar en un esdeveniment de caire festiu, una formació perfecte per executar els estandars de tota la vida,...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de teatre

DESCRIPCIÓ: El teatre és divertiment, un joc i treball d'equip. És també una eina pel desenvolupament integral de la persona, doncs, entren en moviment tant cos, com la veu, la...

Llegir-ne més...

MUSICA

ARTURO Y LA MAQUINA DEL SABOR

Una formació cubana, que barreja els temes més coneguts de la música llatina-caribenya amb temes d'actualitat de la música de ball, combinant diferents ritmes, cumbia, guaracha, rumba, cha-cha-cha, bolero, etc.,...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Cunyades Barrachina

CARACTERÍSTIQUES: ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR, (possibilitat d'adaptació a l'exterior) UBICACIÓ: Aperitius – Coffe breaks – Inauguracions – Celebracions diverses – Campanyes Centres Comercials. SINOPSI: Les "Cunyades Barrachina" son...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller dels sentits

DESCRIPCIÓ: Percebem el món a travers del cos, amb la imaginació, amb els sentiments. De la mateixa manera que observem, també som observats i amb el nostre cos construïm un...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Neptú i el seu sèquit marí

Neptú i el seu sèquit marí

CARACTERÍSTIQUES: Espectacle d'animació teatral itinerant. Interior i exterior. UBICACIÓ: Inauguracions, Centres Comercials, Campanyes Comercials, Festes Majors, Fires. SINOPSI: Es tracta d'una...

Llegir-ne més...

TEATRE

Planeta Impro

Planeta Impro

Planeta Impro duu 9 anys representant els seus espectacles d'improvisació a nivell mundial. Mes de 2.000 funcions i 500.000 espectadors, acrediten la nostra experiència. Creada en el 2001, Planeta Impro ha...

Llegir-ne més...

PERFORMANCE / TEATRE DE CARRER

Polizon Teatre

Polizón Teatre es un col.lectiu d'artistes multidisciplinars que dominen a la perfecció les tècniques del teatre de carrer, coneixen bé el món del circ i es mouen amb tota la...

Llegir-ne més...

TEATRE FAMILIAR

The Wonderful Life

Un ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER que es diu: "JORDI CABALLÉ LO VISITANT", HISTÒRIES MEDIEVALS, CORTESANES I CAVALLERESQUES, AMB CLAU D'HUMOR. Jordi CABALLÉ és un cavaller trastocat per aconteixements passats. Un personatge...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Frank S'tudio

CARACTERÍSTIQUES: ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR. ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER. (Performance estàtica). UBICACIÓ Inauguracions - Coffe-Break – Work-Shop – Campanyes de Centres Comercials - Celebracions diverses ...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Els romans

Els romans

Una petita legió de romans comandada ni més ni menys que per el gran Juli Cesar acaba d'aparèixer en un sorprenent viatge en el temps. Aquesta troupe de legionaris, cadascun...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Rodatge spot publicitari

Amb aquesta activitat intentem traslladar als participants a d'altres terrenys que probablement mai no hagin tingut la oportunitat d'explorar. Es tracta de enregistrar un spot publicitari de la marca, o...

Llegir-ne més...

TEATRE FAMILIAR

Teatre mòbil

Per edificar una casa fan falta totxos, a TRÍPLEX n'hem trobat tres. Son el senyor Cases, el senyor Torres i el senyor Castells. De la mà d'aquesta "companyia d'obres", ens...

Llegir-ne més...

PERFORMANCE / TEATRE DE CARRER

Paloq'sea

Vam sorgir com a grup estructurat a la ciutat de Pereira (Colòmbia) l'any 1987, amb la intenció de forjar un llenguatge propi a partir de les experiències individuals en el...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

liniesDreta
liniesDreta

els altres gitanosliniesDreta