Loading...
INDESXIFRABLE


INDESXIFRABLE

INDESXIFRABLE es un projecte teatral adreçat a infants de 9 a 12 anys que preten apropar als alumnes el fascinant món dels missatges secrets, els espies, els codis i els xifrats. Un món sovint reflectit en el cinema i la TV i que sempre genera fascinació per la component de mistèri que transmet a l’espectador.

Un viatge des de l’antiga Grècia fins a l’actualitat per tal de descobrir l’evolució dels mètodes de xifrar missatges secrets.
En GARBO, el nostre protagonista, s’encarregarà d’acompanyar-nos en aquest fascinant periple on les matemàtiques hi juguen un paper cabdal

INDESXIFRABLE és el primer de dos espectacles, juntament amb CABARET MATEMÀTIC, amb la mateixa finalitat lúdica de vehicular les matemàtiques als més petits, el primer emprant la Criptografia i el segón les matemàtiques recreatives.

No et perdis aquesta oportunitat de viure una aventura inoblidable!

Reserva les teves entrades per a INDESXIFRABLE i prepara't per descobrir un món de secrets i enigmes. La diversió i l'aprenentatge t'esperen en aquesta obra única!!

 

Quí som?


MELCIOR GUILERA

* ACTOR: MELCIOR GUILERA

Director de la companyia teatral EL GRAN MOGOL i professional del teatre de carrer des de 1983.
Únic actor en aquesta obra de teatre que combina a la perfecció l'entreteniment i l'aprenentatge.

Els joves espectadors quedaran fascinats pels girs de la trama, mentre adquireixen coneixements valuosos sobre criptografia, història i resolució de problemes..

* GUIÓ: OSCAR FONT

L'any 2012 inicia el projectes ENIGMATITIS per tal de divulgar el fet criptogràfic a instituts i universitats de tot l'estat. Actualment el projecte ha assolit una mitjana de 250 activitats cada curs repartides en més d’un centenar de centres. D'ençà de la seva creació, més de 100.000 alumnes ja han gaudit d'aquestes activitats.

Enguany, ENIGMATITIS ha estat guardonat per la Fundació IMPULSA TALENT amb el premi “Transferència de Coneixement 2023”

OSCAR FONT
 • Indesxifrable - ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS